štvrtok 1. januára 2015

2014

Ahojte:) tak po 2 mesiacoch som tu zase, nejak som nemala náladu/čas/nápady na blogovanie tak som s tým nachvíľu prestala, ale som tu zas a jedno z mojich novoročných predsavzatí je pravidelne prispievať na blog!:D
Prvá polovica roka nebola až tak super ako tá druhá. Kvôli tomuto článku budem musieť dosť zaloviť v mojej sklerotickej hlave lebo si všetko tak dopodrobna nepamätám:D
Január- začiatok roka sme oslávili spoločne s Yukiko a Leonie a týmto rokom začalo aj moje každomesačné ničenie vlasov. Koncom tohto mesiaca som bola 1. krát u Yukiko a oslavovali sme jej narodeniny, bol to super víkend:)
Február-  navštívili sme s Leonie náš 1. otaku zraz.
Marec- testovanie deviatakov, nakoniec som to zvládla (vzhľadom k tomu, že som sa na to neučila), Anime show a môj 1. cosplay (cosfail).
Apríl- 1. návšteva fitka:D
Máj- príjmačky na strednú (prijatá na OA v HC), účasť na vysnívanom Elite model look (neúspech).
Jún- konečne koniec ZŠ, dúhový pochod (ktorý bol fakt super) a najdokonalejší koncert 30STM na Topfeste:)
Júl- super týždeň v UH s Yukiko <3
August- vysnívané modré vlasy, fakt super spomienky na satanovačku s Yukiko a Leonie, brigáda, 1. koncert v Teatre s Leonie (tým začali naše pravidelné návštevy koncertov:D).
September- nová škola (nie až tak zlé ako som si myslela), Comics salon.
Október- najviac super Halloween party:)
November- sweet 16 party, definitívne môj 1. piercing v nose (predošlé 2 pokusy nevyšli).
December- super výlet do Viedne, Christmas core night, fakt super zážitky z prázdnin, najlepšia oslava silvestra s Leonie:)
Tento rok bol pre mňa plný pozitívnych zmien:)
PS: ďakujem za 2k zhliadnutí^^





3 komentáre: