piatok 6. marca 2015

✿ February faves ✿

Ahojte:) tak som sa rozhodla, že na konci každého mesiaca budem písať články toho typu, ktoré môžete vidieť skoro na každom 2.blogu takže nemusím vysvetľovať o čo ide.


✿FILM
Za tento mesiac som si ani moc filmov nestihla pozrieť, ale tento bol určite naj z naj-> The theory of everything. Je to príbeh o živote Stephena Hawkinga, ktorý je veľmi emotívny a smutný. Popravde, ja moc recenzie písať neviem a radšej si film pozriem, keď neviem o čom je. Takže ak vás to zaujalo pozrite si recenziu napr na csfd:)

✿KOZMETIKA
Z kozmetiky tu mám hneď 2 favoritov. Prvým je balzam od Yves Rocher, ktorý síce nehydratuje tak dobre ako som čakala, ale úžasne vonia a ešte lepši chutí (mám jahodový) a navyše (ako všetky výrobky od tejto kozmetiky) je prírodný. A potom tu je voňavka Little Black Dress z Avonu. Je to spojenie vône pivónie , gardénie, slivky, zázvoru, marhule a cyklaménu a asi si z toho čo som teraz vygooglila neviete predstaviť ako vonia, ale poviem vám, vonia fakt dobre a výrazne.

✿OBLEČENIE
Tento mesiac som si toho celkom dosť kúpila, ale asi najviac som si zamilovala túto mikinu so slonom a holografický batoh z Tally Weijlu, bola to láska na prvý pohľad:D Len ma celkom mrzí, že sa mi ten batoh začal trhať.

✿JEDLO
Milujem všetko jedlo a fakt si neviem vybrať čo som si tak najviac obľúbila... Po dlhej dobe som mala zasa sushi a za tento víkend som si ho dala hneď 3. krát. Sushi je život:D

✿ZÁŽITOK
Toto bol mesiac fakt plný zážitkov,  ale asi najviac super bola Anime Show a nedeľné cestovanie vlakom. Keď sme prestupovali zistili sme, že nám vlak mešká asi hodinu. Najprv ma to dosť naštvalo, keďže som bola unavená a chcela som ísť už domov, ale potom sme sa celú tú hodinu len smiali. Z toho vyplýva: všetko zlé je na niečo dobré:)

4 komentáre:

  1. Máš to ale skvelých obľúbencov! :) hlavne ten parfum od avonu a balzam na pery YR ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na Teorii všeho se plánuji podívat, uvidím, jestli stihnu v kině! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. odporúčam:) ja som ten film pozerala online ešte predtým než mal premiéru na SK:D

      Odstrániť