streda 8. apríla 2015

#WreckWithLexi1

Ahojte:) prišla som sem s rubrikou, ktorú som zatiaľ u nikoho nevidela, ale je dosť možné, že existuje pretože až tak veľa blogov nesledujem:D Niečo na podobný spôsob robí aj  grav3yardgirl,ale formou videí. 


Ide o to, že som asi pred pol rokom dostala k narodeninám od Leonie Wreck this journal a odvtedy som sa mu dosť venovala. Ok, priznávam, v poslednej dobe to dosť upadlo, ale chcem sa tomu znovu viac venovať. Stále som sa nedostala k podstate článku, takže chcela by som pridávať do tejto sekcie články, v ktorých by som vám fotila stránky z môjho WTJ a niečo málo k nim napísala (napr. ako vznikli). Nechcem, aby to znelo nejak namyslene, ale niektoré sa mi celkom podarili a chcela by som sa s vami podeliť o moje nápady:) Veľa ľudí si pre svoje denníky zakladá instagramy, ale mne to príde mainstream a navyše by ma nebavilo mať 2 účty.
A čo je to vlastne ten WTJ? (pre tých čo nevedia) Wreck this journal je kniha (denník) a jeho cieľom je, aby ste ho zničili. Na každej strane máte napísanú nejakú deštrukčnú úlohu, ktorú musíte splniť. Počas toho ničenia si ho môžete samozrejme aj skrášliť nejakými kresbami a tak. 
V tomto úvodnom článku vám môj denník predstavím len z vonka a vopred vás upozorňujem, že pri mojej šikovnosti sa mi ho podarilo už obliať kávou a modrým tušom takže si to potom v budúcich článkoch nevšímajte:D
Btw: som jediná kto vždy dostane chuť napísať článok v noci, keď už má dávno spať a na druhý deň ho čaká náročný deň?

/tá DIY gumička je tam, aby sa mi to neotváralo, keď si ten WTJ niekam beriem na cestu/
Tak dúfam, že sa vám tento typ článkov bude páčiť, dobrú noc:)

2 komentáre: