piatok 12. septembra 2014

Summer'14

Tento článok som mala v pláne už dlhšie, ale až teraz som dostala náladu ho napísať, tak sa do toho pusťme.
Moje leto začalo super, hneď na začiatku som bola na pride v BA a na Topfeste (o tom som sem už písala tak to moc rozpisovať nebudem). Potom išli tie prázdniny hrozne pomaly a nudne...
 Prišiel koniec júla a nastal môj čas na návštevu UH (aj o tom som sem už písala tak to skrátim). Navštívili sme Zlín a Olomouc. Bola som tam cez filmovku čiže sme mali aj celkom dosť pestrý program:) Asi posledné 3 dni som tam strávila na brigáde. A nakoniec sama vlakom domov, hneď pri 1. prestupe som nastúpila do zlého vlaku, ale nakoniec sa mi podarilo dostať v poriadku domov:D
Po mojom príchode domov zas nastal týždeň nudy pretože Leonie bola na dovolenke a Karolína mala prísť až 10.8. Nakoniec som sa dočkala, strávili sme deň v BA o ktorom tu už článok bol, na ďalší deň sme išli do TT a zakončili sme to Satanovačkou (originálny názov musí byť) u Leonie na záhrade, keďže to bola moja asi prvá stanovačka tak som sa bála, že sa tam vôbec nevyspím... ha, zaspala som ako prvá :'D Večer sme si grilovali, pozerali sme film, prejedali sme sa a potom sme sa natlačili do stanu, kde sme sa celú noc smiali.
Zvyšok augusta som strávila už celkom obyčajne, skoro nikde som nebola a len som chodila občas von. 
V posledný týždeň prázdnin sa mi podarilo nájsť ďalšiu si brigádu, dávala som ľuďom dotazníky v tescu (neskutočná nuda). Potom už tie prázdniny išli strašne rýchlo, bola u mňa sesternica, chodila som von a zrazu začiatok školy..
Môžem povedať, že toto boli asi najlepšie prázdniny za môj život, síce som ich nestrávila nejakou luxusnou dovolenkou pri mori, ale hlavné je, že som ich strávila s ľuďmi, ktorých mám rada:)
(najdlhší článok čo som na tento blog napísala:D)
 
/pride, s Leonie, fabulous partia, topfest/
/rozpadnuté budovy, super večer, grilovačka, satanovačka/
/vyhliadka, pirátska párty, večera z kauflandu, žuvačková challenge/

4 komentáre:

  1. Na pride muselo byť dobre :) toľko výnimočných ľudí pokope :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. síce som tam bola len chvíľku, ale bola tam fakt super atmosféra:)

      Odstrániť
  2. kráásne fotky!
    je vidieť, že si si prázdniny poriadne užila! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem:)
      áno užila som si ich najviac ako sa dalo^^

      Odstrániť