utorok 12. mája 2015

Enjoy life, it's just one

Ahojte:) dnes som tu s trochu starším outfitom, ktorý som sem zabudla dať. Btw- April faves nebudú pretože som po dôkladnom premyslení nenašla moc vecí, ktoré som si v apríli obľúbila takže by ten článok bol asi dosť oničom.

Všetci stále na niečo čakáme, celý rok na leto, celý týždeň na piatok... Prečo nežijeme prítomnosťou? Prečo sa neísť zabaviť von dnes? Je utorok? No a? Keď niečo chcete, nečakajte. Nemyslite na to, že zajtra idete do školy/ práce. Život nie je len o tom, akú školu vyštudujete a koľko rovníc viete vypočítať. Treba si život užiť a to je vec, ktorú by mal mať každý na svojom "To do liste" ako prvú.
Máme len jeden život a preto riskuje, užívajte si, cestujte, zabávajte sa a nemyslite na to čo bude potom (vo väčšine prípadoch). To čo bude potom vás bude trápiť v ten moment, keď to bude, tak nad tým nepremýšľajte už teraz, príliš neriešte veci, nechajte ich plynúť.
Ešte pred ukončením tohoto článku, chcem povedať, že toto je len môj názor. Niekto má možno iný a neberiem vám ho... Pre niekoho je prioritná práca a vzdelanie, pre mňa je prioritné šťastie. Bye:)

/rada do života: nenoste klobúk, keď fúka/

2 komentáre:

  1. Úplne súhlasím s tvojim názrom :D a presne preto milujem výšku - párty každý deň na každom rohu :)
    A veeeľmi sa mi páči tvoj klobúk a okuliare :))

    OdpovedaťOdstrániť